Uitgaven

Visie, Passie en Lef

Wie is de man achter het succes van Aruba?
Een openhartig gesprek met premier Mike Eman.

Download hier het .pdf bestand.
Download hier het .epub bestand.

Kadushi’s Prikkeljaar 2023

Alle columns van Kadushi en die van columnisten op Aruba, Bonaire, Curaçao, Saba, Sint Eustatius en Sint Maarten die in 2023 op DossierKoninkrijksrelaties.nl zijn gepubliceerd, zijn gebundeld. Klik onder de afbeelding om de bundel (gratis) als e-boek en/of pdf te downloaden.

Download hier de e-boekversie
Download hier de pdf-versie

Kadushi’s Prikkeljaar 2022

Alle columns van Kadushi en die van columnisten op Aruba, Bonaire, Curaçao, Saba, Sint Eustatius en Sint Maarten die in 2022 op DossierKoninkrijksrelaties.nl zijn gepubliceerd, zijn gebundeld. Klik onder de afbeelding om de bundel (gratis) als e-boek en/of pdf te downloaden.

Download hier de e-boekversie
Download hier de pdf-versie

Kadushi’s Prikkeljaar 2021

DossierKoninkrijksrelaties.nl bestaat 1 jaar en dat wordt gevierd met een cadeautje voor alle inmiddels 188.000 bezoekers van de site: In Kadushi’s Prikkeljaar zijn alle columns van Kadushi en columnisten op Aruba, Bonaire, Curaçao, Saba, Sint Eustatius en Sint Maarten die in 2021 op DossierKoninkrijksrelaties.nl zijn gepubliceerd, gebundeld. Klik onder de afbeelding om de bundel (gratis) als e-boek en/of pdf te downloaden.


Download hier de e-boekversie

Download hier de pdf-versie

Koninkrijk op eieren

In ‘Koninkrijk op eieren’ blikken de hoofdrolspelers van de staatkundige hervorming van 2010 terug en wat er van de goede bedoelingen van toen terecht is gekomen. Klik onder de afbeelding om de bundel (gratis) als e-boek en/of pdf te downloaden.


Download hier de e-boekversie

Download hier de pdf-versie

Laatste nieuws

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.