Pauze

U zult het op deze website tot 5 juli zonder vers nieuws moeten stellen. Sinds de start op 12 januari 2021 ruim 4.200 berichten, columns en opiniebijdragen te hebben gepubliceerd, is de eenpersoonsredactie aan een retraite toe.

Dat betekent geen verslag van de kennismaking van kandidaat-staatssecretaris voor Koninkrijksrelaties Zsolt Szabó met minister-president in spe Dick Schoof, het gesprek van de Eilandsraad van Sint Eustatius met de Tweede Kamercommissie voor Koninkrijksrelaties, de laatste Rijksministerraad in oude samenstelling, de aanwezigheid van delegaties van de eilanden bij het jaarcongres van de VNG, de presentatie van BES-gezant Edison Rijna in Den Haag van de in het afgelopen jaar door hem behaalde (mooie) resultaten, de kranslegging door Kamervoorzitter annex Tula-hater Martin Bosma bij het Nationale Slavernijmonument en dus ook geen afscheidsinterview met staatssecretaris Alexandra van Huffelen, noch een verslag van de bordesscene. Hoewel, het kan niet helemaal worden uitgesloten dat de beoogde coalitie op de valreep (al dan niet twitterend) uiteenspat. Bijvoorbeeld omdat NSC en/of VVD alsnog een functionerend moreel kompas blijken te hebben.

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.