‘Visie, passie en lef’ als E-boek nu gratis te downloaden

Ruim 10 jaar na de verschijning van het boek ‘Visie, passie en lef’ is het nu ook als e-boek (gratis) te downloaden via deze website. De gedrukte versie is al geruime tijd uitverkocht, maar er is nog altijd vraag naar.

In ‘Visie, passie en lef’ vertelt toenmalig minister-president van Aruba Mike Eman over zijn droom om van Aruba – naast het zijn van zonnig paradijsje voor welvarende toeristen – een vijfsterrensamenleving te maken voor de lokale bevolking. Die droom is vooralsnog niet uitgekomen. Na twee regeertermijnen werd hij in 2017 naar de oppositiebankjes verbannen, maar zijn droom heeft hij zeker niet opgegeven.

Aan deze heruitgave is een nieuwe inleiding van auteur René Zwart toegevoegd, alsmede een ‘weerwoord’ van Eman.

Klik HIER om de e-boek versie gratis te downloaden

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.