Curacao

Kamer schuift verdrag Curaçao-San Marino voor zich uit

Den Haag – De Tweede Kamercommissie voor Financiën heeft een besluit over het door Curaçao gewenste belastingverdrag met San Marino voor zich uitgeschoven.

Minister van Buitenlandse Zaken Bruins Slot heeft de Kamer verzocht het verdrag als hamerstuk af te doen. De verwachting was dat NSC net als bij het belastingverdrag tussen Curaçao en Malta op plenaire behandeling zou aandringen, maar die partij zweeg vandaag in de procedurevergadering. Omdat commissielid Van Eijk (VVD) eerst het dossier goed wil bestuderen, werd de kwestie doorgeschoven.

De tijd begint wel te dringen. Het is de bedoeling beide belastingverdragen te behandelen in het bijzijn van gedelegeerden van de Staten van Curaçao als die vanwege het IpKo begin juni in Nederland zijn. Overigens laat het antwoord op vragen van de Kamercommissie over het verdrag met Malta nog altijd op zich wachten.

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.