De Caribische delegatie die het NVVB Jaarcongres bijwoonde.

Caribische delen Koninkrijk sluiten zich aan bij Vereniging voor Burgerzaken

Den Haag – De zes eilanden in het Caribisch deel van het Koninkrijk zijn lid geworden van de Nederlandse Vereniging voor Burgerzaken (NVVB). Zij vormen de afdeling CASBES.

De NVVB behartigt sinds 1994 met de belangen van haar (gemeentelijke) leden op het vakgebied Burgerzaken, zoals persoonsinformatiemanagement, identiteitsmanagement, verkiezingen en dienstverlening & innovatie. Delegaties van de eilanden woonden vorige week het Jaarcongres van de NVVB bij.

Het afdelingsbestuur CASBES bestaat uit. Curaçao: Shanna Schilder, Aruba: Sharin Delilah Luydens, Sint Maarten: Kathy Snijders (voorzitter CASBES en Algemeen Bestuurslid NVVB), Bonaire: Justus Groen Sint Eustatius: Nadine de Graf – Busby en Saba: Rick van Eeden.

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.