Curacao Aruba Bonaire

Han van Midden.

Han van Midden secretaris Colleges financieel toezicht

Den Haag – Han van Midden is met ingang van 15 juni benoemd tot secretaris van de Colleges financieel toezicht voor Aruba, Curaçao, Sint Maarten, Bonaire, Sint Eustatius en Saba.

Van Midden is op dit moment burgemeester van de gemeente Roosendaal. Daarvoor was hij raadsgriffier bij de gemeente Rotterdam. Hij heeft Bedrijfskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Lidewijde Ongering, voorzitter van de Colleges financieel toezicht: “Han heeft in zijn eerdere functies laten zien gedreven te zijn door het maatschappelijk belang. Hij is een ervaren bestuurder die anderen met een sociale en open benadering tegemoet treedt.”

Van Midden: “Ik ben vereerd met de benoeming. De colleges vervullen immers een belangrijke maatschappelijke rol voor alle deelnemers binnen ons Koninkrijk. Met veel genoegen ga ik met passie en energie leidinggeven aan de organisatie die deze colleges ondersteunt. Ik kijk ernaar uit om mijn nieuwe collega’s te ontmoeten en samen met hen een krachtig en prettig team te gaan vormen.”

____________________________________________________________

De enige écht onafhankelijke bron voor nieuws over de koninkrijksrelaties

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.