Subsidieregeling Praktijkleren vanaf 2025 ook voor Caribisch Nederland

Den Haag – De subsidieregeling voor praktijkleren wordt met ingang van 2025 ook opengesteld voor Caribisch Nederland. Dat schrijft minister Robbert Dijkgraaf (Onderwijs) in het verlag van het ministerieel vierlandenoverleg Onderwijs dat hij vandaag naar de Tweede Kamer heeft gestuurd.

De regeling omvat een tegemoetkoming voor de kosten die een werkgever maakt voor de begeleiding van een deelnemer. In Nederland kunnen werkgevers per deelnemer voor een praktijk- of werkleerplaats maximaal 2.700 euro subsidie ontvangen per schooljaar. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland RVO werkt op dit moment aan de opzet van de Caribische variant.

Lees HIER het volledige verslag van het vierlandenoverleg

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.