De Eerste Kamerleden begonnen hun toer op Sint Eustatius.

Kamercommissie in mei naar Bovenwinden

Den Haag – De Tweede Kamercommissie voor Koninkrijksrelaties brengt tijdens het mei-reces een werkbezoek aan Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba.

Voor de meeste commissieleden betekent de reis een kennismaking met de eilanden. Aruba, Bonaire en Curaçao moeten nog even geduld hebben. De commissie combineert de kennismaking met die eilanden met de deelname aan het Interparlementair Koninkrijksoverleg dat in januari 2025 op Aruba wordt gehouden. Eigenlijk zou de commissie deze maand de eilanden bezoeken, maar vanwege het annuleren van het IpKo is daarvan afgezien.

Een delegatie van de Eerste Kamer toert op dit moment wel door het Caribisch deel van het Koninkrijk.

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.