Saba

Saba duurste in Caribisch Nederland

Kralendijk – Het leven op Saba en Sint Eustatius wordt ten opzichte van Bonaire steeds duurder, blijkt uit nieuw onderzoek van het CBS naar de prijsniveaus van de consumptieve bestedingen in Caribisch Nederland.

Uit dit onderzoek blijkt dat de consumentenprijzen op Saba 18 procent hoger zijn dan op Bonaire. Hiermee is Saba, net als bij de vorige prijsniveaumeting in 2015, het duurste eiland. Op Sint Eustatius zijn de consumentenprijzen 11 procent hoger dan op Bonaire.

In 2015 waren de consumentenprijzen op Saba 10 procent hoger dan op Bonaire en op Sint Eustatius 7 procent; het prijsniveau op Saba en Sint Eustatius is de afgelopen jaren dus gestegen ten opzichte van Bonaire.

Lees HIER meer over het onderzoek

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.