NBTC gaat Toeristenbureau Bonaire helpen

Kralendijk – Het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen (NBTC) gaat de Tourism Corporation Bonaire (TCB) helpen.  Algemeen directeur van NBTC Jos Vranken en TCB-directeur Miles Mercera hebben daartoe een intentieverklaring ondertekend.

NBTC zal het toeristenbureau van Bonaire ondersteuning geven bij de transitie van bestemmingsmarketing naar destinatieontwikkeling en bestemmingsmanagement. “Daarnaast is NBTC op vele fronten een geweldige strategische partner en kan bovendien als ambassadeur van Bonaire het belang van TCB bij relevante partijen in Nederland adresseren”, aldus Mercera.

“NBTC stelt graag haar kennis beschikbaar. Elk gebied en elke regio kent zijn eigen uitdagingen als het gaat om toerisme, zo ook Bonaire. Wat dat betreft is deze samenwerking ook voor ons een mooie kans om nieuwe inzichten op te doen en bestaande kennis te delen en in praktijk te brengen”, aldus NBCT-directeur Vranken.

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.