Ging Curaçaos pensioengeld naar campagne Trump?

Willemstad – Is een deel van het bij Ennia verdwenen pensioengeld van 30.000 Curaçaoënaars en Sint Maartenaren in 2017 in de verkiezingscampagne van Donald Trump gestoken? Volgens het International Consortium of Investigative Journalists wel.

ICIJ, een netwerk van 280  internationale onderzoeksjournalisten verspreid over meer dan 100 landen, publiceerde vandaag de uitkomsten van een maandenlang onderzoek naar het Ennia-schandaal. Ook werd uren gesproken met de inmiddels tot in hoger beroep veroordeelde dader, de Iraans/Amerikaanse zakenman Ansary. Die ontkende tegenover ICIJ-journalisten alle beschuldigingen over mismanagement. Hij stelt een slecht presterend bedrijf juist gezond te hebben gemaakt.

Klik HIER om de gehele publicatie te lezen

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.