‘Wintereditie’ Bon Bini Bonaire over sociaal minimum, klimaat en verduurzaming

Kralendijk – Vandaag is de ‘wintereditie’ van het magazine Bon Bini Bonaire verschenen met daarin o.a. een interview met voorzitter Glenn Thodé van de Commissie Sociaal Minimum en aandacht voor de klimaatscenario’s van het KNMI over de gevolgen van klimaatverandering voor Bonaire.

De inhoud van het blad geeft een gevarieerd beeld van ontwikkelingen op het eiland, zoals de ingebruikstelling van het zonnepark, de aankoop van Plantage Fontein, het stimuleren van landbouw en veeteelt, de intensivering van de bouw van betaalbare woningen, het onderzoek naar het verbeteren van mobiliteit en bereikbaarheid, het steeds populairder wordende mountainbiken en het succes van de maatschappelijke diensttijd.

Bon Bini Bonaire, een uitgave van het Kabinet van de Gezaghebber, is bedoeld voor iedereen (met name buiten het eiland) die geïnteresseerd is in Bonaire en zijn inwoners.

Klik HIER om het magazine te downloaden

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.