Verkiezingsprogramma BBB in het Papiaments

Den Haag – BoerBurgerBeweging heeft een samenvatting van haar verkiezingsprogramma in het Papiaments – titel: Masha BBBon tur dia – en andere (streek)talen uitgebracht.

Het verkiezingsprogramma van BBB heeft een relatief uitgebreide paragraaf over Caribisch Nederland en de CAS-landen. Daarin staat onder meer te lezen: “BBB vindt dat het Caribisch deel van het Koninkrijk net als het Nederlandse platteland meer aandacht verdient. De eilanden zijn voor Nederland niet alleen een vakantiebestemming! We kunnen binnen het Koninkrijk ook in ondernemende zin beter samenwerken aan welzijn en welvaart en samen meer waarde halen uit de trans-Atlantische verbindingen die we hebben.”

Klik HIER voor de Papiamentstalige samenvatting

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.