Curacao

Angel uit debat begroting Koninkrijksrelaties

Den Haag – Met het akkoord over de herfinanciering van de coronaleningen aan Curaçao, Aruba en Sint Maarten en het afketsen van de ENNIA-lening was op voorhand de angel uit het debat in de Tweede Kamer over de begroting voor Koninkrijksrelaties en het BES-fonds.

Juist die leningen waren reden voor de Kamer de begroting niet controversieel te verklaren. Tel daarbij op dat het kabinet demissionair is en de begroting dientengevolge ‘beleidsarm’, kan het niet verrassend zijn dat het staatssecretaris Van Huffelen niet lastig werd gemaakt. Morgenavond zal Van Huffelen reageren op de vragen van de fracties die voor hun inbreng amper de helft van de geplande 2 uur nodig hadden.

Klik HIER voor het letterlijke verslag van het debat

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.