TWO: In 2022 41,9 miljoen euro besteed aan speciale projecten in CAS-landen

Den Haag – De Tijdelijke Werkorganisatie die de uitvoering van de landspakketten van Curaçao, Aruba en Sint Maarten begeleidt, heeft in 2022 voor 41,9 miljoen euro besteed aan ‘speciale’ projecten in de landen, blijkt het jaarverslag.

De TWO heeft vorig jaar voorts 14,2 miljoen uitgegeven ten behoeve van de uitvoering van de Landspakketten. Aan apparaatskosten ging 5,6 miljoen euro op. Hiervan is 3,3 miljoen besteed aan uitgaven gerelateerd aan medewerkers werkzaam voor het ministerie van BZK en 2 miljoen aan experts die voor de TWO werkzaam zijn op andere Nederlandse ministeries. Daarnaast is er 300.000 euro besteed aan externe inhuur en detacheringen.

Klik HIER voor het gehele jaarverslag

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.