Curacao

Regering Curaçao eigenaar van Campo Alegre

Willemstad – De regering van Curaçao is de nieuwe eigenaar van Campo Alegre. Het roemruchte bordeel werd vandaag onder regie van Troostwijk geveild. Tot veler verrassing nam minister-president Gilmar ‘Pik’ Pisas hoogstpersoonlijk zitting in de zaal. Zijn bod van 8 miljoen werd niet overboden.

Het 72.000 vierkante meter grote complex bestaat uit zo’n 30 gebouwen met ruim 150 peeskamertjes, enkele winkels, gym, wasserij en een centraal gebouw met restaurant en meerdere bars, een podium, een zwembad en een parkeerterrein voor 600 auto’s. Het resort sloot enkele jaren geleden zijn deuren.

De veiling vond plaats in het Renaissance Wind Creek Curaçao Resort in Willemstad ten overstaan van notaris mr. E. Steenbaar. Een Nederlandse projectontwikkelaar en een Chinese zakenman toonden ook interesse. Wat de overheid met het complex wil, is onbekend. Eerder liet minister van Justitie Hato weten dat er geen bezwaar is om Campo Alegre ‘in oude luister’ te herstellen.

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.