Curacao

Cft tevreden over begroting Bonaire

Kralendijk – “Het Cft constateert naar tevredenheid dat Bonaire, na meerdere jaren een tekort te hebben begroot, nu meerjarig voldoet aan de centrale evenwichtsnorm uit de Wet financiën openbare lichamen Bonaire, Sint Eustatius en Saba”, aldus het College financieel toezicht over de ontwerpbegroting voor 2024.

Bonaire presenteert een sluitende begroting in 2024, gevolgd door begrotingsoverschotten in de jaren 2025 (USD 1,4 miljoen), 2026 (USD 1,4 miljoen) en 2027 (USD 1,8 miljoen). Aan investeringen is voor volgend jaar 16,3 miljoen dollar begroot, oplopend tot 22,6 miljoen in 2027. Een groot deel van de investeringen is bestemd voor verbetering van het wegennet.

Lees HIER de volledige reactie van het Cft

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.