Bonaire

Oppositieleider Clark Abraham in opspraak

Kralendijk – Lokale media melden dat een van de bekendste lokale politici op Bonaire, oppositieleider Clark Abraham, betrokken is bij een financieel schandaal.

Volgens de berichten zou hij betrokken zijn bij een order van zorginstelling Mariadal voor het leveren van lakens. De daarvoor door hem ingediende factuur ter grootte van ca. 30.000 dollar is conform de gemaakte afspraken betaald, maar de lakens zijn nooit geleverd.

De woordvoerder van Fundashon Mariadal bevestigt dat er een financieel geschil is met een leverancier over het niet leveren van al wel betaalde goederen, maar wil mede vanwege privacyregels niet in detail treden. De instelling probeert nog wel het geld terug te krijgen.

Gevraagd om een reactie zegt Abraham: “Vanuit bedrijfsethiek gaan wij – zeker niet in de media – in het wel of niet hebben van mogelijke geschillen met welke van onze klanten dan ook. Wij betreuren dat blijkbaar voor politieke doeleinden wordt getracht een verwarrend beeld te scheppen om de zaken die van publiek belang zijn mogelijk te  verdoezelen.”

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.