Wever-Croes en Jacobs wel, Pisas niet met Koninkrijksdelegatie naar VN

Den Haag – De ministers-presidenten Wever-Croes (Aruba) en Jacobs (Sint Maarten) maken deel uit van de Koninkrijksdelegatie die onder aanvoering van premier Rutte vrijdag 22 september deelneemt aan de 78e Algemene Vergadering van de Verenigde Naties (AVVN) in New York.

Waarom minister-president Pisas van Curaçao er niet bij is, is niet bekend gemaakt. Dat betekent dat de wel meereizende staatssecretaris van Koninkrijksrelaties Van Huffelen het zonder haar dansmaatje moet doen.

Wever-Croes en Jacobs nemen deel aan diverse side-events die gedurende de week worden georganiseerd, onder meer gericht op onderwijs, klimaat, vrouwelijk leiderschap en Small Island Developing States (SIDS). Ook hebben zij ontmoetingen met regionale collega’s en met VN-instanties. 

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.