Geen rem op uittocht uit Kamercommissie Koninkrijksrelaties

Den Haag – Opnieuw vertrekt er een lid van de Tweede Kamercommissie voor Koninkrijksrelaties uit de politiek: Machiel de Graaf.

De PVV’er liet zich niet vaak zien in commissievergaderingen, maar bij de jaarlijkse behandeling van de begroting voor Koninkrijksrelaties en het BES-fonds diende hij steevast een bij voorbaat kansloze motie in om de banden met de Caribische eilanden te verbreken. Opmerkelijk was zijn pleidooi om Bonaire niet aan meer zonne- en windenergie te helpen, maar er een kleine kerncentrale te bouwen die het eiland van stroom zou voorzien.

De Graaf is sinds 2012 lid van de Tweede Kamer. Na de verkiezingen gaat hij aan de slag als traumatherapeut. “Er zijn heel veel mensen die rondlopen met oude pijn zoals trauma of PTSS. Die mensen wil ik begeleiden en helpen om het leven lichter en draagbaar te maken”, aldus de PVV’er.

Eerder werd bekend dat de commissieleden Van den Berg (CDA), Wuite (D66), Kuiken (PvdA), Simons (BIJ1), Tunahan Kuzu (DenK), Roelof Bisschop (SGP) en Liane de Haan Den Haag de rug toekeren.

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.