Aruba Curacao

Aruba aanmerkelijk beter in uitvoering hervormingsagenda dan Curaçao

Den Haag – Voor de eerste keer heeft Nederland samen met de Curaçaose, Arubaanse en Sint Maartense regeringen een uitvoeringsrapportage over de voortgang van hun Landspakketten gepubliceerd. Tot nu stelde de Tijdelijke Werkorganisatie (onderdeel van het ministerie van BZK) de rapportage op.

Opvallend is dat Curaçao op veel onderdelen vaker achterloopt op de planning dan Aruba. Ook Sint Maarten scoort aanzienlijk minder ‘red flags’. Zo zit er op Curaçao geen schot in het hervormingsplan voor het belastingstelsel. Het kabinet Pisas wil eerst “goede werkafspraken” maken en deelt in afwachting daarvan slechts beperkte informatie met de Tijdelijke Werkorganisatie die daardoor geen invulling kan geven aan zijn monitoringstaak.

Lees HIER de voortgangsrapportage over Curaçao

Lees HIER de voortgangsrapportage over Aruba

Klik HIER voor de voortgangsrapportage over Sint Maarten

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.