Voortgangsrapportage sociaal minimum: nieuwsarm en achterhaald

Den Haag – Minister voor Armoedebeleid Schouten heeft vandaag een nieuwe voortgangsrapportage inzake het ijkpunt sociaal minimum voor Caribisch Nederland naar de Tweede Kamer gestuurd.

Voor zover de begeleidende brief en de rapportage zelf al iets nieuws bevatten (het is vooral een herhaling van zetten), zijn in elk geval de beschreven ambities achterhaald door de val van het kabinet. Als demissionair minister moet Schouten afwachten aan welke dossiers ze mag doorwerken tot het aantreden van een nieuwe regering. De Kamercommissie voor Koninkrijksrelaties beslist daar op 6 september in een speciale procedurevergadering over.

Lees HIER de brief van Schouten

Klik HIER voor de voortgangsrapportage

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.