Veel lof voor oud-gezaghebber Rijna in afscheidsspecial Bon Bini Bonaire

Kralendijk – Een vandaag verschenen speciale editie van het magazine Bon Bini Bonaire vormt het slotakkoord van het afscheid van Edison Rijna als gezaghebber van het openbaar lichaam Bonaire.

In het blad – een uitgave van het kabinet van de gezaghebber – blikt Rijna terug op ruim negen jaar gezaghebberschap zoals de samenwerking met ‘Den Haag’, de soms gespannen verhouding met de media, de ‘kwestie’ Chogogo en de coronatijd die hem, zo zegt hij, niet in de koude kleren is gaan zitten. Het interview wordt gelardeerd met foto’s van zijn activiteiten op en buiten Bonaire in de afgelopen jaren.

In deze afscheidseditie komen ook tal van externe relaties aan het woord die terugkijken op hun ontmoetingen en samenwerking met Rijna, onder wie de drie bewindspersonen die in zijn ambtsperiode verantwoordelijk waren voor de Koninkrijksrelaties, minister Plasterk en de staatssecretarissen Knops en Van Huffelen. Via een QR-code kan met het videoverslag van de afscheidsreceptie van 18 april terugkijken. Tenslotte kan de lezer in deze editie nader kennismaken met waarnemend gezaghebber Nolly Oleana.

Klik HIER om de special van Bon Bini Bonaire te downloaden

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.