Gevolmachtigde minister Manuel roept hulp in van BN’er Frits Huffnagel

Den Haag – Gevolmachtigde minister Carls Manuel heeft het Haagse pr- en lobbybureau Castro Communicatie ingehuurd om te helpen bij onder meer “het leggen van nieuwe contacten.”

Het Curaçaohuis zelf heeft daarover geen mededelingen gedaan, maar mede-eigenaar van Castro Communicatie Frits Huffnagel heeft op de Facebookpagina van het bureau een foto geplaatst waarop hij en Manuel het zojuist ondertekende contract tonen.

VVD-prominent Huffnagel is vanwege zijn vele tv-optredens een zogeheten BN’er. Hij was eerder wethouder in Amsterdam en Den Haag. In 2006 was hij voor Mark Rutte campagneleider in de interne strijd om het VVD-lijsttrekkerschap.  In 2019 richtte hij Castro Communicatie op.

Gedurende zijn loopbaan is hij enkele keren in opspraak geraakt. Zo kostte hem een ‘bonnetjes-affaire’ het wethouderschap in Amsterdam. In 2020 moest hij het voorzitterschap van de Amsterdam Gay Pride opgeven nadat hij ‘onhandige’ uitspraken had gedaan over vluchtelingen. Huffnagel is een van de vaste showbusinessdeskundigen in het televisieprogramma Shownieuws van SBS.

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.