Burgerservicenummer en postcode voor Caribisch Nederland

Den Haag – Inwoners van Caribisch Nederland krijgen uiterlijk in 2025 een burgerservicenummer toegewezen. De wetgeving en technische implementatie zijn reeds in voorbereiding, schrijft staatssecretaris Van Huffelen (Koninkrijksrelaties) in haar vandaag naar de Tweede Kamer gestuurde voortgangsbrief over de bestuurlijke afspraken met Bonaire, Sint Eustatius en Saba.

Van Huffelen kondigt tevens de introductie van postcodes in Caribisch Nederland aan. “Hierbij wordt nauw samengewerkt met het ministerie van Economische Zaken en Klimaat, dat verantwoordelijk is voor de kwaliteit van de postbezorging. Dit ministerie onderzoekt momenteel of en hoe de introductie van postcodes een bijdrage kan vormen aan de kwaliteit van postbezorging”, aldus de bewindsvrouw.

Lees HIER de gehele voortgangsbrief

Monitor bestuurlijke afspraken Bonaire

Monitor afsprakenakkoord Sint Eustatius

Monitor Saba Package

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.