91% inwoners Caribisch Nederland zegt gelukkig te zijn

Den Haag – 91 procent van de inwoners van Bonaire, Sint Eustatius en Saba zegt gelukkig te zijn. Gemiddeld gaven zij een 8,2 voor de mate van gelukkig zijn, iets hoger dan in 2017/2018. Dat blijkt uit de Staat van het Bestuur 2022, een trendrapport dat het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties iedere twee jaar opstelt over het decentrale openbaar bestuur.

In het hoofdstuk waarin Caribisch Nederland wordt belicht, is onder meer ook te lezen dat 74 procent tevreden is over de opleidingskansen en 71 procent over de financiële situatie. Bijna 73 procent ervaart de eigen gezondheid als goed. Het rapport is vandaag door minister van BZK Hanke Bruins Slot naar de Tweede Kamer gestuurd.

Lees HIER de Staat van het Bestuur 2022

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.