Bonaire

Kabinet doet genoeg tegen armoede op BES-eilanden, vindt Van Huffelen

Den Haag – Een kritische brief van het College voor de Rechten van de Mens waarin het kabinet Rutte wordt opgeroepen actiever op te treden tegen de wijdverbreide armoede in Caribisch Nederland wordt door staatssecretaris van Koninkrijksrelaties Van Huffelen aangegrepen hoog op te geven van wat de ministeries al doen.

De bewindsvrouw doet dat in een ruim vijf A4-tjes tellende antwoord aan het College. Een kopie heeft ze naar de Tweede Kamercommissie voor Koninkrijksrelaties gestuurd. Uit de brief blijkt dat het kabinet niet van zins is te voldoen aan het dringende verzoek van het Bestuurscollege van Bonaire de kinderopvang (geheel) gratis te maken.

Lees HIER de brief van Van Huffelen

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.