Curacao

Nederlandse IpKo-delegatie bijgepraat door Van Huffelen

Den Haag – De delegatie van Tweede- en Eerste Kamerleden die van 28 februari tot 3 maart aan het Interparlementair Koninkrijksoverleg op Curaçao deelneemt, is vanmiddag door staatssecretaris Van Huffelen bijgepraat over de jongste ontwikkelingen in de samenwerking met de CAS-landen. De briefing vond achter gesloten deuren plaats.

De Nederlandse delegatie bestaat uit de Tweede Kamerleden Mariëlle Paul (delegatieleider, VVD), Roelien Kamminga (VVD), Jorien Wuite (D66), Habtamu de Hoop (PvdA), Kauthar Bouchallikh (GroenLinks), Liane den Haan (Fractie Den Haan), Sylvana Simons (BIJ1) en de Eerste Kamerleden Paul Rosenmöller (vicedelegatieleider, GroenLinks), Annemarie Jorritsma (VVD), Ria Oomen (CDA), Jeroen Recourt (PvdA) en Peter Nicolai (PvdD).

De Kamerdelegatie brengt voorafgaand aan het IpKo een kort werkbezoek aan Bonaire.

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.