Gedoe om Curaçaos optreden Thierry Baudet

Willemstad – Tweede Kamerlid Thierry Baudet is vanavond niet welkom om bij Papagayo Beach Resort een verkiezingsbijeenkomst te houden. De directie laat weten dat de reservering is gedaan onder een andere naam en niet is gezegd dat het om een politieke aangelegenheid ging.

Vandaag plaatste de leider van het extreemrechtse Forum voor Democratie de volgende tekst op Twitter: “Vanavond ben ik in de Papagayo Beach Club op Curaçao om te spreken over onze visie voor Caribisch Nederland én natuurlijk om in te gaan op alle andere zaken die op 15 maart – de verkiezingen! – op het spel staan! Kom ook! En Nederlanders in het buitenland: GA ZEKER STEMMEN!”

Baudet oogstte er opvallend weinig bijval mee. Veel volgers verwijten hem hypocrisie omdat hij andere politici regelmatig verwijt snoepreisjes op kosten van de belastingbetaler te maken. Enkele uren later werd het nog zuurder voor hem toen Papagayo Beach Resort zijn optreden annuleerde.

Update: Baudet meldt op twitter een alternatieve locatie te hebben gevonden: Restaurant Rustiq.

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.