Curacao

Kamer is geen ‘vertaalbureau’ voor Staten Curaçao

Den Haag – Als de Staten van Curaçao willen dat de Tweede Kamer iets doet met toegestuurde stukken, dan helpt het als die van een Nederlandse vertaling worden voorzien.

Die boodschap zal de Kamercommissie voor Koninkrijksrelaties via de griffie overbrengen aan de collega’s in Willemstad. Aanleiding voor het verzoek zijn diverse Papiamentstalige moties die na te zijn aangenomen in de Staten naar Den Haag zijn gestuurd. Als de Staten verwachten dat Kamerleden er iets mee doen, moet ze een vertaling meesturen, aldus de commissie die er niets voor voelt zelf op zoek te gaan naar een vertaler.

**************************************************

Download HIER uw gratis exemplaar van Kadushi’s Prikkeljaar 2022

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.