“De gesel van Kadushi” in boekvorm verschenen

Den Haag – “Hou ons scherp”, is het verzoek van senator en lid van de Eerste Kamercommissie voor Koninkrijksrelaties Boris Dittrich (D66) aan columnist Kadushi van wie wekelijks een column verschijnt op DossierKoninkrijksrelaties.nl. De politicus heeft het voorwoord geschreven voor de vandaag 24 januari verschenen bundel ‘Kadushi’s Prikkeljaar 2022’.

De 53 in 2022 gepubliceerde Kadushi’s vullen de helft van de 288 pagina’s tellend boekwerkje. Daarin zet de columnist zijn stekels vooral in bestuurders en politici aan beide zijden van de oceaan, maar alleen als die “er om hebben gevraagd”. De bundel is dan ook opgedragen aan allen “die geheel belangeloos hun medewerking hebben verleend aan de totstandkoming van de columns.” Geen ‘hoogwaardigheidsbekleder’ ontkomt, zoals Dittrich het zegt, aan “de gesel” van Kadushi die hem en collega-parlementariërs scherp houdt.

De andere helft van de bundel bestaat uit columns van correspondenten op Aruba, Bonaire, Curaçao, Saba, Sint Eustatius en Sint Maarten die eveneens vorig jaar op de website zijn verschenen. ‘Kadushi’s Prikkeljaar 2022’ is niet te koop. maar kan als e-boek en/of pdf gratis worden gedownload van DossierKoninkrijsrelaties.nl. Ten behoeve van relaties van uitgever René Zwart is een bescheiden oplage in druk uitgebracht. Ook zijn er exemplaren gereserveerd voor ‘slachtoffers’ van Kadushi’s (pennen)streken.

Klik HIER om de eboek-versie en/of de pdf (gratis) te downloaden

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.