Beoogd exploitant Isla verzint betrokkenheid Amerikaanse inlichtingendienst

Willemstad – De beoogde nieuwe exploitant van de Isla-raffinaderij Caribbean Petroleum Refinery (CPR) blijkt te hebben verzonnen dat de Amerikaanse inlichtingendienst betrokken is bij het onderzoek naar het uitlekken van overname-documenten.

Minister-president Pisas citeerde eerder deze week in een debat met de Staten uit een brief van CPR waarin met zo veel woorden wordt beweerd dat de “US Intelligence agencies” en de Curaçaose overheid onderzoek doen naar het lekken. Behalve Pisas nam niemand dat serieus en nu heeft CPR zelf ook de bewering herroepen. Het bedrijf heeft privé-detectives ingehuurd.

Premier Pisas blijft vertrouwen houden in CPR, ook nadat een door het bedrijf overlegde bankgarantie vervalst bleek.

Coming soon...
error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.