Bonaire

Zorgen om trage uitvoering landspakketten

Den Haag – Den Haag maakt zich zorgen over de vertraging die optreedt bij de uitvoering van de landspakketten in Curaçao, Aruba en Sint Maarten. Een van de oorzaken is een tekortschietende uitvoeringskracht. Dat blijkt uit een brief van staatssecretaris van Koninkrijksrelaties Van Huffelen aan de Tweede Kamer.

Uit de brief blijkt ook dat de Rijksministerraad heeft vastgesteld wat het maximale tekort Curaçao over dit jaar mag hebben: 4 miljoen. Voor Sint Maarten is de bovengrens 40 miljoen. Voor Aruba is nog geen plafond vastgesteld omdat het land nog gegevens moet aanleveren.

Lees hier de brief van Van Huffelen en hier de voortgangsrapportage van de landspaketten van Curaçao, Aruba en Sint Maarten

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.