Bonaire gaat “strategische samenwerking” aan met voetbalclub PSV

Eindhoven – Bonaire en profvoetbalclub PSV gaan voor de komende twee seizoenen een samenwerking aan. Zo gaat PSV onder meer Soccer School-activiteiten verzorgen om kinderen op Bonaire kennis te laten maken met de PSV Academy. Daarnaast gaat de club lokale voetbaltrainers opleiden.

De uitbreiding van activiteiten naar Bonaire past in de wens van PSV zich meer te profileren in de Amerika’s. De connectie van de voetbalclub met de High Tech Campus Eindhoven denkt Bonaire te kunnen benutten de diversificatie van de economie te bevorderen.

“Wij zijn enthousiast om met onze activiteiten bij te dragen aan de economische en maatschappelijke ontwikkeling op het eiland.”, aldus salesmanager Nick de Graaf die belooft dat de club de komende twee seizoenen meerdere keren met een delegatie naar Bonaire zal komen.

Commercieel directeur Frans Janssen van PSV heeft hoge verwachtingen: “De keuze voor Bonaire is ook voor ons een strategische. Door deze samenwerking zullen meer mensen in aanraking komen met onze club en onze visie. Daarmee vergroten we het bereik en de impact van PSV in de wereld.”

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.