Curaçaose voetbalbond blijft in gebreke jegens oud-bondscoach Langeler

Willemstad – De Curaçaose voetbalbond is zijn financiële verplichtingen jegens ex-bondscoach Art Langeler niet nagekomen. Dat bevestigde de trainer zondag in een interview bij Radio 1.

Langeler werd op 1 mei door de bond aangesteld met een tot 2023 doorlopend contract. Na 3 wedstrijden kreeg hij per email te horen dat hij was ontslagen. Een reden werd niet opgegeven, maar vermoedelijk was de Nederlander te kritisch. Zo had hij commentaar op de slechte organisatie rond de reizen van de selectie naar wedstrijden in het buitenland. Al bij de start liet de bond zich van zijn slechtste kant zien: bij aankomst op Hato was er niemand van de bond aanwezig om Langeler te verwelkomen.

Naar nu blijkt gaat het ook mis bij de afwikkeling van de korte samenwerking: de bond is zijn financiële verplichtingen jegens Langeler niet nagekomen. Die is niet van plan zich daar bij neer te leggen.

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.