10 Arubaanse scholen nemen deel aan onderwijsprogramma ‘BeYourOwnBoss’

Oranjestad – Qredits Aruba en Aruba Bank N.V. hebben een intentieverklaring ondertekend om het onderwijsprogramma ‘BeYourOwnBoss’ aan in totaal 700 leerlingen (14-16 jaar) op 10 middelbare scholen op Aruba aan te bieden.

Qredits vindt dat het belangrijk dat jongeren al vroeg leren wat ondernemerschap inhoudt en ze worden aangemoedigd ondernemend te zijn om zo hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. De samenwerking met de Aruba Bank maakt het mogelijk het programma op de volgende MAVO-scholen aan te bieden: Abraham de Veer School, Ceque College Mavo, Colegio San Antonio, Colegio San Augustin, De Schakel College, EduCampus Aruba, Filomena College, John Wesley College, Juliana School en Mon Plaisir College.

Het programma begint aan de start van het nieuwe schooljaar en wordt afgerond met een Pitch Event aan het eind ervan. Door middel van praktische opdrachten gaan de studenten leren hoe ze de lokale markt kunnen onderzoeken en aan het eind krijgen ze de kans hun ideeën te presenteren.  

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.