Bervoets zwaait af als directeur DCNA

Kralendijk – Tadzio Bervoets stopt als directeur van de Dutch Caribbean Nature Alliance, de koepelorganisatie (en tevens belangrijke donor) van de natuurorganisaties in het Caribisch deel van het Koninkrijk.

Bervoets heeft zijn vertrek zelf via social media bekendgemaakt: “With a heavy heart I’m announcing that I have decided not to renew my position as the Director of the Dutch Caribbean Nature Alliance. For three amazing years I have had the opportunity to lead this wonderful organization with the most dedicated Board and team members in the regional conservation space. I will also continue to support the DCNA Network and it’s members whenever I can.”

Bervoets zegt nog geen plannen voor de toekomst te hebben. Hij keert terug naar Sint Maarten “to be with my wife and family, lots of reading, diving and sailing! ” Bervoets is sinds bijna 8 jaar verbonden aan DCNA, waarvan de laatste 3 jaar als directeur. De organisatie heeft (nog) geen melding gemaakt van het vertrek van haar directeur, maar heeft vrijdag wel via Facebook een vacature-advertentie gepubliceerd.

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.