Curacao

Rondetafelgesprek slavernijverleden door storing niet live te volgen

Den Haag – Belangstellenden in het Caribisch deel van het Koninkrijk die het rondetafelgesprek van de Tweede Kamercommissie voor Binnenlandse Zaken over het Nederlandse slavernijverleden willen volgen, hebben voor niks de wekker gezet: door een storing werkt de livestream op de website van de Tweede Kamer niet.

Het duurde even voordat het tot de griffie doordrong dat er geen beeld en geluid was. Vervolgens werd de bijeenkomst geschorst, maar nadat duidelijk was dat het euvel niet snel kan worden verholpen, is het gesprek hervat. Opnamen van het gehele rondetafelgesprek kunnen later op de dag alsnog worden teruggekeken.

Update: Sinds 12 uur is de livestream online.

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.