Bonaire

De Jonge en Van Huffelen op Statia

Sint Eustatius – Minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening Hugo de Jonge en staatssecretaris van Koninkrijksrelaties en Digitalisering Alexandra van Huffelen zijn maandagavond per veerboot op Sint Eustatius aangekomen voor een driedaags werkbezoek.

De bewindslieden werden in de haven verwelkomd door regeringscommissaris Alida Francis en plaatsvervangend regeringscommissaris Claudia Toet. Op de agenda staan onder meer gesprekken over het herstel van de lokale democratie, behoud van cultureel erfgoed en sociale huisvesting waaraan een groot tekort is. Vanavond gaan Van Huffelen en De Jonge tijdens een ‘townhallmeeting’ in gesprek met burgers.

Vandaag had staatssecretaris Van Huffelen een ontmoeting met de leden van de Eilandsraad.
error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.