Van Huffelen en De Jonge op Saba

Saba – Staatssecretaris van Koninkrijksrelaties Alexandra van Huffelen en minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening Hugo de Jonge zijn aan hun werkbezoek aan Caribisch Nederland begonnen.

Vandaag hadden de twee op Saba onder meer een gesprek met de Eilandsraad en het Bestuurscollege over de bouw van sociale huurwoningen en een betere inrichting van de ruimte. Van Huffelen zag ook nog kans de 877 meter hoge slapende vulkaan Mount Scenery te beklimmen. “Een stevige klim naar het hoogste punt van het Koninkrijk, maar het uitzicht meer dan waard! Laten we deze prachtige natuur met z’n allen beschermen.”

Vanavond reizen de bewindslieden door naar Sint Eustatius en woensdag naar Bonaire. Van Huffelen sluit haar derde bezoek aan het Caribisch deel van het Koninkrijk af op Aruba waar zij bestuurlijk overleg heeft met de premiers van de CAS-landen.

(Foto´s: OLS/RCN)

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.