Sint Maarten

Tevreden over voortgang wederopbouw Sint Maarten

Den Haag/Philipsburg – Staatssecretaris Van Huffelen (Koninkrijksrelaties) toont zich in een brief aan de Tweede Kamer positief over de voortgang van de wederopbouwprojecten op Sint Maarten die met Nederlands geld worden gerealiseerd.

Het door Nederland ingestelde trustfonds voor de wederopbouw wordt met 36 maanden verlengd tot 31 december 2028. Dat gebeurt op verzoek van de Wereldbank die het fonds beheert en toezicht houdt op de besteding ervan. De Nederlandse Ministerraad heeft vandaag op voorstel van Van Huffelen ingestemd met de verlenging.

Lees hier de brief van Van Huffelen

Klik hier voor de jaarrapportage over de wederopbouw

Lees hier de brief aan Business Accelaration Platform Sint Maarten

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.