Radio- en tv-stations op Bonaire boycotten Journalism Week BES

Kralendijk – De radio- en televisiestations hebben besloten tot een gezamenlijke boycot van de ‘Journalism Week BES’ die voor volgende week is aangekondigd. De stations voelen zich onvoldoende gehoord in het voortraject en te weinig betrokken bij de opzet van het programma. Dat hebben zij de organisatie per door alle zenders ondertekende brief laten weten.

De Journalism Week BES wordt georganiseerd door het Curaçaose bureau QR Research dat eerder vertegenwoordigers van de media op Bonaire interviewde over de staat van de journalistiek en welke wensen er leven om hun werk beter te kunnen doen.

“Wij zullen niet meedoen aan de Journalism Week en distantiëren ons van de opzet”, zo besluiten de stations hun brief.

Lees hier de gehele brief

Lees ook Journalisten krijgen les van Jeroen Pauw e.a.

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.