Na het schouderklopje krijgt Bonaire een draai om de oren van het Cft

Kralendijk – Amper 24 uur nadat het College financieel toezicht een zeldzame pluim uitdeelde aan Bonaire kreeg het Bestuurscollege alweer een draai om de oren: “Het Cft kan niet instemmen met de meeste door u voorgestelde wijzigingen van de begroting 2022”, zo schrijft voorzitter Raymond Gradus.

Het Cft vindt dat de begrotingswijziging eerst moet worden aangepast alvorens deze aan de Eilandsraad kan worden aangeboden. Het college waarschuwt ervoor dat de begroting zijn functie verliest als richtinggever voor jaarlijks geplande activiteiten, inkomsten en uitgaven” door de wijze waarop het openbaar lichaam bijzondere uitkeringen in de begroting verwerkt.

Lees hier de gehele brief van het Cft

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.