Minister Wiersma verwelkomd op Bonaire

Kralendijk – Minister voor Primair en Voortgezet Onderwijs Dennis Wiersma is vanmiddag op Bonaire aangekomen voor een driedaags werkbezoek aan het eiland. Eerder deze week deed hij Saba en Sint Eustatius aan.

De bewindsman werd op Flamingo Airport verwelkomd door gezaghebber Edison Rijn. Minister Wiersma en de met hem meereizende Directeur-Generaal Primair en Voortgezet Onderwijs Inge Vossenaar hebben woensdagmorgen eerst een gesprek met het Bestuurscollege. Daarna wordt samen met gedeputeerde van Onderwijs Nina den Heyer een bezoek gebracht aan de basisscholen Kolegio Rayo di Solo en Kolegio Strea Briante.

Bij de Scholengemeenschap Bonaire (SGB) woont de bewindsman een les bij en spreekt hij met leerlingen van de afdelingen vmbo en mbo. Studenten van de horeca-opleiding zullen aansluitend de lunch verzorgen. In de middag bezoekt het gezelschap een leerbedrijf, een kinderopvang en een naschoolse opvang en huiswerkbegeleiding.

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.