St. Eustatius Healthcare Foundation trekt verandermanager aan

Sint Eustatius – De Raad van Toezicht van de St. Eustatius Healthcare Foundation heeft besloten op korte termijn een verandermanager aan te trekken die de organisatie in lijn gaat brengen met een “vernieuwde visie en missie” voor de zorg op het eiland. Huidig directeur Gerard Berkel “krijgt de kans zich verder te ontwikkelen”, aldus een persbericht van SEHCF.

De Raad van Toezicht stelt dat er een meersporenaanpak nodig is, waarvan naast een nieuwe structuur ook opleidingen en trainingen deel uitmaken. De SEHCF is al langer onderwerp van kritiek. Bij twee recente overlijdensgevallen rees de vraag of er wel adequate zorg was geboden. De leiding van SEHCF beloofde onafhankelijk onderzoek in te stellen.

Lees hier de verklaring van de Raad van Toezicht

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.