Geactualiseerde versie van Coho-wet

Den Haag – Staatssecretaris van Koninkrijksrelaties Alexandra van Huffelen heeft een geactualiseerde versie van de ontwerp-consensusrijkswet voor de instelling van het Caribisch orgaan voor hervorming en ontwikkeling gepubliceerd.

De parlementen van de vier landen moeten eind volgende week hun vragen en commentaar indienen. De verwachting is dat de kritiek op het wetsvoorstel niet mis zal zijn en er met name van Caribische zijde fundamentele aanpassingen worden verlangd. Na de schriftelijke beantwoording (waarover de regeringen het eerst eens moeten worden) kan een debat in de Tweede Kamer worden ingepland.

Het is hoogst onwaarschijnlijk dat de wet voor het zomerreces een feit kan zijn, want ook de Eerste Kamer moet zich er nog over buigen.

Klik hier voor de nieuwe versie

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.