Curaçao negeert aanbevelingen Cft

Willemstad – Het kabinet Pisas heeft geen opvolging gegeven aan een groot aantal aanbevelingen die het College financieel toezicht heeft gedaan naar aanleiding van de ontwerpbegroting voor dit jaar. De inmiddels vastgesteld begroting voldoet dan ook niet aan de gestelde eisen, concludeert het Cft in een brief aan minister van Financiën Javier Silvania.

“Het Cft maakt zich zorgen over de sturing op de lasten, en dan met name de personeelslasten en de post goederen en diensten. U geeft aan de mogelijkheden tot verlaging te zullen onderzoeken, maar dat de implementatie van het regeerprogramma en het Landspakket de nodige kosten met zich meebrengen. Het Cft benadrukt het belang van beheersing van de lasten bij alle ministeries”, aldus het Cft.

Klik hier voor de brief van het Cft

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.