Kamerdelegatie ontmoet Sabanen

Saba – Inwoners van Saba zijn uitgenodigd voor een ontmoeting met de delegatie van Eerste en Tweede Kamerleden die vandaag een werkbezoek aan het eiland brengt.

De parlementariërs zijn van 13.15 tot 15.00 uur aanwezig in het Eugenius Johnson Center om van eilandbewoners te horen wat zij van politiek Den Haag verwachten. Morgen doet de delegatie Sint Eustatus. Van woensdag tot vrijdag nemen de Kamerleden deel aan het Interparlementair Koninkrijksoverleg op Sint Maarten.

De delegatie bestaat uit de Tweede Kamerleden Mariëlle Paul (VVD), Roelien Kamminga (VVD), Jorien Wuite (D66), Joba van den Berg (CDA), Don Ceder (ChristenUnie) en Liane den Haan (Fractie Den Haan) plus de Eerste Kamerleden Paul Rosenmöller (GroenLinks), Toine Beukering (Fractie-Nanninga), Boris Dittrich (D66) en Peter Ester (ChristenUnie)

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.