Premier Pisas presteert uitstekend, vindt premier Pisas

Willemstad – Hoewel minister-president Gilmar ‘Pik’ Pisas (MFK) geregeld publiekelijk onder vuur ligt om zijn leiderschapskwaliteiten, is hij zelf buitengewoon tevreden over zijn functioneren. “Keer op keer lever ik goede prestaties af”, schrijft de premier in de nu officieel gepubliceerde versie van het regeerprogramma van zijn kabinet.

“Curaçao heeft een leider nodig die vertrouwen schept, mensen kan inspireren en de noodzakelijke rust kan creëren. Een leider die een onvermoeibaar doorzettingsvermogen kent en prestatiegericht is. Vandaar dat de positie van minister-president zo dicht bij mijn hart ligt. Ik leg de lat altijd heel hoog bij mezelf en ga uitdagingen aan. Keer op keer heb ik bewezen dat ik mijn doelen bereik, keer op keer lever ik goede prestaties af”, aldus Pisas.

Anderhalve maand geleden lekte de, in enigszins onbeholpen consultantstaal geschreven conceptversie van het regeerprogramma al uit.

Lees hier het ‘Regeerprogramma 2022-2025: Op weg naar herstel en een betere kwaliteit van leven voor het volk.’

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.