BusinesSpark Bonaire: warm bad voor innovatieve ondernemers

Kralendijk – Met de opening van een (eerste) business incubator BusinesSpark wil het eilandbestuur lokale ondernemers een gemeenschappelijke werkomgeving bieden waar ze elkaar kunnen inspireren, kennis en ervaring uitwisselen, maar ook professionele ondersteuning in de vorm van coaching, training en netwerken kunnen krijgen.

Het doel van BusinesSpark is het bevorderen van innovatief ondernemerschap en zo bij te dragen aan de diversificatie van de economie van het eiland. “De naam BusinesSpark verwijst naar de spark die tot ondernemerschap aanspoort. Ik ben ervan overtuigd dat met dit centrum de vonk overslaat om nieuwe activiteiten en economische groei te versnellen,” aldus gedeputeerde Hennyson Thielman van Economische Ontwikkeling.

Op dit moment wordt een pand aan de Kaya Gilberto (Betico) Croes gereed gemaakt om de eerste deelnemers te verwelkomen. Afhankelijk van de belangstelling komen er ook in andere wijken BusinesSparks.

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.